Sunday, 6 May 2012

Cute Budget Pack

Assalamualaikum..

Lama dah tak update blog coklat ni...so hari ni saya nak post untuk sape sape yang nak buat event ke kenduri or ape ape lah tapi tak tau nak bagi untuk doorgift ape boleh la tengok budget pack kami ni.
* Harga berpatutan
* Cantik dan sedap

Yang ini order dari cusstomer yg bru je kenal masa dinner at Kolej Komuniti. Dia nak 2000 pcs untuk doorgift. Comel kan?? ^_^
* RM 1.20 (price boleh nego)

Ini saya terlebih rajin..
Mini Bouque <3
* RM 5.00

Love box RM 5

Sebenarnya ini lah budget pack yang saya maksudkan..sama je mcm gambar yang mula mula tadi tu tapi yang tadi serabut sikit sebab dalam kotak kan.

Kalau berminat boleh hubungi kami di :
017 6069193
@
012 5585578
@
https://www.facebook.com/Shekeenlovechocolate

Thanks for reading this entry ! ^_^

No comments:

Post a Comment

Berapa orang kunjung blog saya ??