Sunday, 6 May 2012

Cute Budget Pack

Assalamualaikum..

Lama dah tak update blog coklat ni...so hari ni saya nak post untuk sape sape yang nak buat event ke kenduri or ape ape lah tapi tak tau nak bagi untuk doorgift ape boleh la tengok budget pack kami ni.
* Harga berpatutan
* Cantik dan sedap

Yang ini order dari cusstomer yg bru je kenal masa dinner at Kolej Komuniti. Dia nak 2000 pcs untuk doorgift. Comel kan?? ^_^
* RM 1.20 (price boleh nego)

Ini saya terlebih rajin..
Mini Bouque <3
* RM 5.00

Love box RM 5

Sebenarnya ini lah budget pack yang saya maksudkan..sama je mcm gambar yang mula mula tadi tu tapi yang tadi serabut sikit sebab dalam kotak kan.

Kalau berminat boleh hubungi kami di :
017 6069193
@
012 5585578
@
https://www.facebook.com/Shekeenlovechocolate

Thanks for reading this entry ! ^_^

Sunday, 26 June 2011

:: Glam Chocs::

salam . .


since this is my first entry nk cter skit lah pasal Chocolate House nih yeaa . .
Our Company's name is She Keen Enterprise own by Shikin Wahab n her ibu Shima Kamaruddin


(THIS IS WHAT WE CALL INPROPER ENGLISH YEAH) :P


Ape yang She Keen Ent. ade??


HOMEMADE CHOCOLATE
- MILK CHOC, WHITE CHOC N DARK CHOC (BOLE REQUEST)
- READY STOCK RM 5 ++ 
- DOOR GIFT (RM 1 ++ ) PRICE CAN BE DISCUSS
- RESERVATION FOR BIRTHDAY, WEDDING, ENGAGEMENT ETC.
HARGA BOLEH DIRUNDING


Maaf sgt2 sb buat masa ni gambar coklat blm diupload lg . .
add la fb sy :: she keen she keen
@ call shima:: 0125585578


loli choc RM 1.50 je .(if oder lagi byk boleh dpt lg murah)
sedap nihhh

::Glam Roses::
RM 10 

buat masa ni gambar ni je ade. . .yg seterusnya akan di upload secepat mungkin ya . . .
yg ade at area parit buntar, nibong tebal dan yg bersekutu dgnnya 2 if nk tgok n rasa choc 2 cll la  no. yg i da letak kt atas td ya .
daaa :D



Berapa orang kunjung blog saya ??